Без категория

Възможно ли е да разгадаете сънищата със съдействието на книга за разгадаване на сънища?

horoscope

Съновиденията за тълкуване е важно да бъдат разделяни. Ако съновидението ви е смутно, минава като на филм и вие сами не играете в този „сценарий“ – този сън е безполезен. Съновидението, върху което би трябвало да се съсредоточите, следва да остави печат в паметта ви. Навярно няма да можете се сетите за целия сюжет, а единствено подбрани епизоди. Наглед и най-малкия детайл или частица от съня е нужно да направи своя следа в душата ви. 

Съвет за разгадаване на съновиденията: Главно сънят, който е съпътстван със страст и не ви дава покой, би могла да ви напътства. Пророческият сън има характерна прочуствена украска, която е невъзможно да се сподели с реплики. 

Не се засилвайте да отваряте съновника. Много набързо се гадаят случки, като са емоционално украсени и притежават връзка с абсолютно чувства на хората. Истинските и големи усещания са светлината по булеварда на пребиваването ни. 

Съвсем реалистично е от нас сънуваното да станат неразделна част от реалността. Всяка една нощ човек има сън, но в по-голямата част от случаите, неминуемо след като се събуди, не се сещаме за нищо. Коректното тълкуване на съновидението е изкуство. Нужно е да успеете от огромното количество сънувано да прецедите най-важното съдържание. 

Много рядко в сънищата ни присъстват цветове, миризми, вкусови усещания и звуци. Появата им в съновидението на всеки човек е от голям смисъл и в много случаи внася просветление за събития от близкото бъдеще. 

Направете дневник на сънищата си. Много внимателно подберете точно тези детайли, които са коректните за разгадаване. Вижте в книгата за тълкуване на сънища подходящият знак, отнасящ се до конкретен обект, предмет на съновиденията си. И съвсем спокойно последвайте правилата, коректни за всяка една творческа дейност. 

Потенциални примери от книгата за разгадаване на сънища: гора – разтревоженост; възвишение – препятствие; мъглявина – неизвестно; рояк птици – посетители;…

Не възприемайте съновидението безусловно. Сънищата са лишени от здрав разум, логика и последователност. Логичността на изкуството драстично се отличава от логиката на реалния живот. Всичко, което сънуваме, е плод на нашето собствено подсъзнание. Нашето подсъзнание е лишено от здрава логика и смисъл. 

Коментарите са изключени за Възможно ли е да разгадаете сънищата със съдействието на книга за разгадаване на сънища?