Без категория

По какъв начин да монтираме сглобяем басейн в градината?

Един от рентабилните и най-забавни варианти да изкарате летен горещ ден е да почивате или просто да се забавлявате в сглобяем плувен басейн в двора.

inflatable pool

Възрастни и дечица може да се радват на хубави моменти и водни забавления.

Собствен плувен басейн в двора в днешно време не е невъзможна или тежка покупка, както преди време. Към днешна дата във всеки двор с достатъчно земя би могло да се изгради надуваем плувен басейн.

С елементарно подготвяне, няколко полезни ключови аксесоари и някои идеи за приятни дейности, сглобяемият басейн за плуване може да стане в едно наистина неповторимо семейно събитие.

Тези, които желаят да се радват оптимално от басейните за плуване могат да научат лесна методика за монтиране, която да следват всеки един път:

Решете за мястото на надуващия се басейн за плуване
Да инсталирате личния си басейн за плуване, изберете слънчева и значително далечно пространство от дървета или растителност.

Подготвяне на плоскостта

Басейнът е нужно да бъде поставен върху равна равнина, с цел за запазване качеството и да притежава еднаква дълбочинност в басейна. Възможно е да се наложи да изравнявате почвата, да премахнете чакъла и т.н. Добър избор е да поставите пласт пясък, за да сглобите надуваем басейн.

Подредете структурата на басейна, върху подовото покритие
Подредете басейна на брезент. Изберете си правилното място и разтворете точно преди да го надуете.

Напомпайте стените на плувния басейн
Напомпайте страните на плувния басейн с инфлационна помпа.

Напълнете плувния басейн


Ползвайте градинския маркуч и пуснете чешмата: изчакайте докато се запълни, като това може спокойно да коства известно време.

Добра идея е да запълните басейна на сутринта.
С този начин слънчевите лъчи от слънцето трябва да затоплят водата до температура, която е типична за късния следобед. Ако случайно водата още е неприятно студена, налейте към нея не много на брой кофи, съдържащи гореща вода за бързо повишаване на температурата.

Добавяне на принадлежности


Ако в басейния комплект е на разположение филтърен модул, можете спокойно да монтирате успоредно запълването на басейна и инфузията.

След това да сложите всички допълнителни елементи към плувния басейн: стълбичката за влизане, чадър и шезлонзи около му и др.

Като басейнът за плуване е готов, е нужно единствено да поставите банския костюм и да се посветите на веселието от къпането в домашни условия!

В сайта на baseinibg.com ще откриете още подробна информация за градински шатри

Коментарите са изключени за По какъв начин да монтираме сглобяем басейн в градината?