Без категория

Седем напътствия за избора на многостаен апартамент в Столицата

Ако в момента сте решили да закупите жилище в София, пред теб имате стъпки, които ще бъдат същевременно приятни, но несъмнено и ще отнемат от нашето време. Забавно е, понеже избирате къде точно да заживеете, а това в най-общи линии е свързано с хубави емоции, ново начало, гарантирано нов вариант на живот.

Не е лесно да се изберат голям брой жилища от които е нужно да намалите бройката до 2-3, а след това, е добре да посетите всеки 1 от апартаментите. Този етап е самото начало при намирането на чисто място за живот в София.
Определено ще бъде доста по-лесно да стигнете до мига, където сте в готовност да купите жилище, ако знаете всяка с всяка стъпка. Ето седем елементарни етапа как точно да направите избор за апартамент в Град София:

 1. Изберете местност
  1-вата крачка е да намерите местност където мислите, че искате да живеете. Районът диктува и е главния фактор при търсенето. В крайна сметка не е по силите ви да погледнете всички апартаменти, в района в който желаете да започнете нов живот. Избирането на местоположение се ръководи от това къде работите вие и на твоята половинка. Наистина ли в този район са налични добри училища и детски градини за децата ви. Не на последно място е важно реално дали има Метро.
  2.Определете как трябва да изграден вашия собствен апартамент
  Точно какъв тип сграда бихте желали? Апартамент, в който имате възможност да достигнете с помощта на обикновенни стълби (на по-ниските етажи) или сграда с асансьор и апартамент на по-висок етаж?
  Наистина ли никаква нужда от място за паркиране? Научете реално дали парко мястото е в цената на имото и ако не, реално дали е наличен и какво струва.
  След този етап се замислете за всичко това, от което вие имате никаква нужда точно да се намира близо до вас, независимо дали наистина това са хранителни магазини, обществен транспорт, паркове за деца, университети, места за децата ви, ресторанти за бързо хранене, магистрали или нещо друго. Решете точно колко време от деня ще е нужно да пътувате.
  Вие сами също точно така ще искате да определите размера на апартамента, относително колко квадрата да има площ. Помислите дали трябва да е двустаен, тристаен или мезонет. Ако търсите двусатен, агенция KA5 продава двустаен в София
 2. Уточнете какво можете да си позволите
  1 е да знаете какво бихте желали, но дали можете да си го позволите?
  Съществуват няколко прости насоки, които може да ви бъдат полезни да изчислиш реалистичен приход за покупка на апартамент в град София. 1-то препоръчва да заделите 50% от постъпленията си за дома з, като главни разходи, телефон, застраховки, битови услуги и храна, 20%% процента на заема за партамента, срочен влог и инвестиции и 30% за ежедневни плащания за неща като пътувания, филми, пазаруванеи хранене навън в ресторанти.
 3. Създайте наистина бързо търсене по критерии из пазара за имоти
  Точно сега е време да узнаете какво реално е на разположение, къде е и колко му е цената. За тази цел може да влезете в сайт на Агенция, например сайта на Агенция за имоти КА5 за отдаване под наем или потърсете незабавно уебсайтове за апартаменти онлайн. Направете точен списък на апартаменти, които да съберат всичко от твоите изисквания.
 4. Извършете бърза проверка на всичко изброено
  Точно сега сте наясно точно какво искате. Плюс това вече сте изготвили и сметка на вашите разходи.
 5. Разгледайте мненията
  Хубаво е да разглеждате единствено и само имоти, където си заслужават вашето време, затова проверете онлайн на снимките на всички потенциални имоти във вашия списък. Този процес е в състояние да ти помогне за да извадиш тези които са занемарени или са на много шумно място.
 6. Посетете набелязаните от теб имоти в София
  Преминахте през важните стъпки, така че сега е време да разгледате избраните в списъка апартаменти. След като го направите, усетете точно как се чувствате, като стъпите в този апартамент.Това ще значи, че ви е приятно, докато се разхождате по собственика трябва да изглежда добре настроен към нас. Хубаво е да си представите в главата, че вече живеете в този имот в Столицата.
Коментарите са изключени за Седем напътствия за избора на многостаен апартамент в Столицата